agua

Kunde verkligen inte hitta en enda rolig bild så slumpade och ja, ni får ett glas vatten idag.
Jag är sämst på att uppdatera, yo sé... men jag har mucho deberes, och nästa vecka yo tengo tre prov. Usch usch usch!!!! Något som däremot är sååååååååååååhääääääääääääär bra är att imorgon är det den första april vilket betyder att imorgon är det 18 dagar tills jag drar till Funkan igen, wooohooooo! Det enda som håller mig motiverad i plugget just nu.
Kan även ta och berätta att på lördag ska jag gå upp kl 06.00. Mina tjejer spelar cup och har första matchen kl 08.00. Härligt!!! Kommer nog (riktigt sorligt och patetiskt) därför sitta och plugga imorgon kväll med.
Ida och jag snackade idag om att när treorna tar studenten i juni så ska vi fira oss själva (såklart treorna litegrann), men att vi då har fixat 2/3 av gymnasiet!!! Grymt bra gjort!
Annars händer det inte för mycket i mitt liv. Har ett stort bett på rumpan. Mamma gissar på att det är en fästing. Hur den kom till min rumpa vet jag inte...
Nu väntar dejt med kudden, awesome, och imorgon är det fredag. Love it!
Puss på er!!

never say never

När Malin och Ida hade en biljett över till Justin Biebers Never Say Never tänkte jag varför inte... Se den människor. ASBRA!!! Det värsta är att en tjej i laget jag tränar, 13åringar, ska se Justin Bieber på fredag i Danmark. Haha, har nästan gått och retat henne på skoj om Justin och nu är jag själv helt såld. Fan, haha. Aja, man kan inte få allt här i livet. Själv har jag 50 sidor historia som väntar, awesome! PUSS!  /JB-fan

26 mars

Tummen upp för årets första Strawberry white-glass på kanalkiosken, fint väder och middag med trevligt folk hemma hos Maria ikväll! Puss på er!

tjugofjärde mars

Rätt så go dag! Solen skiner i Skåne, dunjackan är utkickad och en skinjacka räcker i de femton grader vi har haft de senaste dagarna! Livet är bra! Fick dessutom tillbaka rättskunskapsprovet idag, gillar egentligen inte att skryta men efter alla de timmar jag la ner på den boken tycker jag att jag får säga att jag scorade 95% rätt! Wihooo!!
Har tränat bodypump och ätit god soltorkade tomater, bacon, petaost-kyckling som min duktiga pappa lagade. Ska bege mig mot kudden nu och sova lite. Imorgon har min skola mys-tema, alla ska gå till skolan i pyjamaser.. får väl se hur det blir, haha!
Puss och kram skumbanan!
Nyduschad Cill väljer godnattsagan... Elsas Värld, jatack!

21 mars

Så här mysigt har jag haft det ikväll. Ska bege mig mot sängen nu och försöka sova några timmar. Snackade precis med Jens som ska upp 05.30 imorgon, själv har jag "sovmorgon" till sju, alltid något!
Kan berätta att imorgon om fyra veckor sitter jag på planet ner till Funkis!!!!!!! WIHOOOOOoOOooooo!!!!
Tur att man har något att se fram emot när man dränks av plugg från alla håll och kanter!
Sweet dreams, puss och kram skumbanan, ta hand om er!!!

the end is not near, it's here

Så var det gjort. Sista lostavsnittet sett. Saknar redan min favoritserie, haha... Mamma kom in i mitt rum och frågade vad jag gjorde, hon tyckte att jag såg så lycklig ut. Lost är en fin serie, och den fick ett fint slut så jag är nöjd.
Har gjort ett idrottsprov idag och ska snart iväg och träna med mamma. Solen har varit framme idag och är nu på väg ner utanför mitt fönster. En bra dag helt enkelt.
Vi hörs, peace out!

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur




fin finare finast.

the wolfpack has returned

Kom precis hem från bion och "Hur många lingon finns det i världen". Har ni chansen så se den! Klockren, rolig, mysig och sorglig på samma gång! Blev lite biosugen när jag såg reklamerna innan bara. Det kommer släppas så mycket filmer snart!! Gladast blev jag ändå när jag såg att de har gjort en Hangover 2!!!!!! Klockren!

Puss puss!






17 mars

Hej folket!
Efter en lång, regnig och mörk torsdag är det bara två timmar kvar till fredag!!! Wohooo!! Jag är redo!!
Har pluggat rättskunskap i 3 timmar till idag, cyklat hem i ösregn/hagel.. ?  och ätit mig mätt på knäckebröd med messmör och ost. Megagott! Mina naglar har också fått en fin orangeliknande färg av ett 1E-nagellack från Funkan.
På tal om Funkan så är min polare Emma där nere just nu och spelar golf. Emma ska bli golfproffs och har talang kan jag lova er!! Det jobbiga är bara att hon är borta i 2 1/2 vecka och att jag saknar henne muchísimo!
Emma und ich in Obertauern. (Tyskan börjar sätta sig, hehe)
Folket i Funkan åker till Sierra Nevada imorgon. Lyx. Själv ska jag gå i skolan från 08.15-15.20 och avsluta dagen med 90 min Matte C. You gotta lööööve life.
Haha, titta vad jag såg på facebook nyss! Specialeffekterna gjorde min kväll. (hur sorgligt lät inte det?)
Nu ska jag bege mig mot sängen och läsa igenom rättskunskapen en sista gång. Sen slipper ni höra mer om en.
Har förresten ett nytt skämt till er!
Ingvar (lärare): Vet ni vad man gör när man är trött på matte?
Vi: nej?
Ingvar: Man går till HUSSE!! Hihihihihihihi. Den tyckte mattelärarna var jätterolig, men det är klart, de har väl inte hört så mycket annat roligt i sitt liv.
Haha, the one and only Ingvar. Vi har snart magrutor av allt (låtsas)skrattande.
Godnatt på er!!

vissa ljus brinner aldrig ut

Fortsätter att begrava mig själv i plugg. Har äntligen gått igenom de 70 sidor rättskunskap jag har prov i på fredag. Sen ska man ju bara lära sig det också... Har i alla fall belönat mig själv med en kopp te och bloggläsning. Ni verkar ha det bra i Funkis! Att se fram emot saker är alltid bra, så här har ni en lista!!
  • 35 dagar till underbara Funkis!
  • 66 dagar till Sevilla!
  • 88 dagar till studenterna ( REBECKA OCH FIONA SKA SPELA PÅ SUNDS STUDENTER!! HUR FETT? )
  • 93 dagar till skolan slutar, SOMMARLOV!
Lite smått och gott att se fram emot. Har en mindre rolig lista på alla prov/inlämningar som ska in innan sommaren, men den slipper ni se. Har en "saknar Funkanfolket"-period just nu. Skulle vilja skypa med alla i timtal men jag har så mycket plugg, ångest. Vill lärarna inte att man ska ha en fritid eller? Jag saknar i alla fall er!
På fredag ska jag förmodligen använda mitt legg för första gången! Hehe, bara en månad försent. & så ska jag se "Hur många lingon finns det i världen" med mamma, lillebror, Malin och Cladde (min systers pojkvän).
Nu ska jag för en gångs skull gå och lägga mig tidigt. Hade tänkt se Desperate Housewives men kom på att jag ligger tre avsnitt före Sverige eftersom jag såg allt i Spanien (busig tjej)!
Vi hörs, puss på er!

mannen i den vita hatten

Hola todos!
Min helg har bestått av filmmys med fina vänner, innebandyträning + match, middag hos Ida, övningskörningar och nu tillsist plugg i form av 70 sidor rättskunskap. BLäääää! Kan dela med mig av ett skämt min lärare drog förra lektionen: Varför hamnar inte hästfall (alltså fall som berör hästar) i tingsrätten? Svar: vad ska de är och göra? De hör ju hemma i HOVrätten. Den klassen är det på hans skämt. Har äntligen lärt mig konsten att skratta på låtsas.
Annars händer det inte alltför mycket i Sverige. Extremt mycket plugg i två veckor till. Därefter är det bara två matteprov mellan mig och Funkan!!! LÄNGTAR SÅ MYCKET TILL PÅSKLOVET!!! Emma är i Funkis just nu, avundsjuk. Hon ska på landslagsläger nästa vecka också. Tur att man har en bästis som är nya Annika Sörenstam!
Nu ska jag bege mig tillbaka till rättskunskapen. Ser i alla fall fram emot mammas goda lasange och Solsidan ikväll.
Puss och kram på er!

våren


you fill me with sunshine

Fin bild från Easy A och en fin låt som jag hörde pappa spela på nedanvåningen precis. Godnatt people, peace out!

there are two sides to every story.

Tre filmtips! Såg Tristan och Isolde på svensklektionen idag och i eftermiddags såg jag Easy A, grymt bra båda två! 127 hours ska jag försöka se i helgen. Min syster hade bakat en svingod hallonpaj också, happy happy cill!
Livet rullar på, massor av plugg, lite sömn  = ingen bra kombination.
Igårkväll hade jag i alla fall hur trevligt som helst. Vi firade Bea, som var på besök i Sverige och fyllde 20 år (GRATTIS IGEN), på Big Bowl med god orientalisk buffé efteråt. Var hemma runt elva tack vare min snälla pappa som körde in till Malmö och hämtade mig!
Nu väntar sängen, hade kunnat somna sittande, så trött är jag.
Vi hörs imorgon!
Puss och kram!

happiness

Ibland har man bara såna sköna dagar då allt går bra. Förrutom att jag började med matte C tidigt så har min skoldag varit minst sagt chill. Mattias var sjuk och då vi har dubbeltimme blev de lektionerna inställda. Vår schyssta mentor/idrottslärare Tor fixade då så att vi slapp håltimme och istället hade kostlära med honom. Han bjöd på smoothies!! Gott!! Slutade skolan vid tolv, drog hem och skrev fokuserat i tre timmar på min hemtenta, hallelujah moment!! Har också klarat av ett bodypump-pass! Riktigt nöjd är jag. Tycker själv att det är jobbigt när folk är så äckligt nöjda/positiva med allting, men idag så är allt bara så bra så varför inte vara glad? Dessutom hade pappa gjort världens godaste kyckling inlindad i bacon med mozarella och soltorkade tomater. Då är livet bra! Imorgon ska Malin & jag fira Bea som kommer till Sverige med lite bowling och middag, mysigt! Nu förstår, livet är bra just nu.

Skön inställning!

världens bästa mentor bjuder på smoothies


hero of war

Sitter som en lipsill med salta tårar i hela ansiktet, tackar pappa för de generna! Men hur fint är det inte?

sunny side of life

Har haft världens softaste dag!! Men först lite om gårdagen!
Linnea skulle firas så vid sju var vi alla glada tjejer hemma hos henne. Åt supergod Tacos och sjöng snappsvisor (jag kunde inte en enda). Riktigt god kladdkaka stod för efterrätten och därefter blev det nice musik och sköna danssteg.
Låter de härliga bilderna tala för sig själva, & ja, jag erkänner, det är jobbigt att ha så snygga vänner som alltid blir bra på bild.. hehe! Linnea fick en såååhäär god Victoria Secret bodysplash av Louise som precis varit i New York och Miami. Blir man avundsjuk eller? Som Emma sa: det gäller att planera sina fester efter när Louise varit ute och rest så man får något exotiskt... haha, kloka ord!!
Idag har jag som sagt haft en riktigt soft dag. Vaknade redan klockan nio utvilad och pigg. Åt havregrynsgröt framför Vasaloppet och kände mig allmänt hurtig.. Träningsvärken från igår har börjat komma på riktigt nu, men det ska nog gå bra ändå! Efter lite slött Tv-tittande började jag äntligen skriva min hemtenta. Jobbigt när lärarna inte får sätta inlämningsdatum längre, allt skjuts bara upp mer och mer. 2,5 A4 har jag ändå fått till idag, Nöjd. tjej. Inte nog med det, jag har dessutom vårtvättat min cykel, spänt fast kedjan OCH övningskört i Höllviken idag!! WOHOOOO liiiiiite närmre körkort!!
Har precis sett senaste avsnittet av Solsidan. Klock wait for it.... rent.  AAhHHH går ju inte annat än att älska!! Som avslutning på denna allmänt sköna söndag så väntar matte C samt internationella relationer, konflikterna i Nordafrika. Ser fram emot det!!
Ha det bra alla sköna hönor!! Puss på er!

middag at linnys tonight!

Amen tjenare people!! Hur är läget med er?
Jag mår riktigt bra, kommer dock inte göra det imorgon hehe. Klockan 07.15 gick jag frivilligt upp imorse för att köra Body Pump Challenge i 1,5 h. Det. jobbigaste. jag. gjort. någonsin. Skyndade därefter till Gya där Dessie och jag tränade tjejerna i 1,5 h. Slängde mig i soffan framför The City och åt fläskfilé med bea när jag kom hem! Riktigt, riktigt gott. Idag har det varit sol i Malmö gott folk! Våren är verkligen på väg, såååååå skööööönt! Ska tom ta en golfrunda med pappsen imorgon!
Ikväll ska vi fira Linnea som fyllde 18 i januari! Ska bli riktigt kul att träffa alla goa tjejer!
Bild på Linny & mig!

Ha det bra och alla som är i Cádiz, kör hårt ikväll!! Puss från mig!

Puss puss puss!

Läste dessa kloka ord någonstans och hittade bilden på google. Den är riktigt bra. Tänkte nästan direkt på Tenriffaveckan i höstas. Då mådde jag riktigt bra. Var riktigt lycklig och bara njöt av allt. Jens var duktig och fotade hela veckan med hans fina kamera. Här är några av mina favoriter.

Obertauern

Slänger in några bilder till från förra veckans skidresa. Åh vad jag vill tillbaka! Riktigt skönt att bara åka skidor, bada i pool, basta, äta gott och leva livet.
Min onsdag har varit precis som en vanlig onsdag. Skola, snabbt hem, vidare till innebandyn och träna tjejerna och sen hem igen. Ska ta tag i min engelska uppsats och sen hoppa in i duschen. Blir nog en kopp vaniljte också om jag känner mig själv..
Imorgon är det torsdag och dagen efter är det finally friday!!! På lördag ska vi fira Linnea som fyllde 18 i januari, och sen ut i Malmö. Äntligen kan jag använda mitt leg, hehe!
Hoppas att alla har det bra. Puss finisar!

1 mars

Hola todos!! Sorry för den dåliga uppdateringen. Känns som att det börjar bli en rätt vanlig replik för min del.. Aja, sånt är livet. Hade i alla fall en awesome vecka i Österrike och kom hem i lördags kväll utvilad och glad. Söndagen spenderades hos Jens och på gymmet och avslutades såklart med allas vårt älskade Solsidan.
Har varit effektiv idag. Gym + övningsköra + jobb + impulsmiddag med Jens!
Fick faktiskt en fråga igen!
hej! Undrar hur får man reda på att man kom in på Svesnka skolan, genom mail, brev eller genom telefonsamtal :)?
Svar: Jag är nog inte den bästa att fråga eftersom jag kom in som reserv. Jag ansökte i juni av en ren impuls och om jag inte minns rätt så mailade de mig först och sa att det var fullt, men sen i juli någon gång fick jag ett samtal från en av lärarna tror jag som sa att jag hade kommit in!! Men om ni har varit duktiga och sökt i tid så någon gång i mars-april tror jag! Ni kan alltid titta på skolans hemsida. Och sen gå in under fliken Aktuellt. Där brukar det stå när familjer och sånt är klart.
Nu ska jag fortsätta med mitt tyskarbete om Tokio Hotel. Lockande!! Har spelat Hilf mir Fliegen för Jens men han verkade inte tycka om det.. Aja, vi hörs när vi hörs. Bjuder för ovanlighetens skull på en färsk bild. Trodde att jag skulle få in en god kebab men smakade snarare som hamburgarkött. Inte kul. Längtar till påsken  och Lucky star på funkans bargata, det är grejer det!!
Som sagt, vi hörs när vi hörs!! Ta hand om er! Puss

RSS 2.0