sista augusti

Idag är jag seg. Jens sov här inatt men han drog till skolan vid åtta, saknar honom redan hehe. Gick ner för att göra frukost (scones), men glömde bort tiden, vilket resulterade i brända scones och en sur cill. Har suttit vid datorn och fixat med innebandyn från nio imorse så nu vill jag göra något annat. Haar ont i kroppen också. Körde tre pass igår, har bara gjort det en gång innan. Träningsvärk idag alltså.Väntar på att klockan ska bli två så att jag kan ta bussen till Malmö och sen till Nova Lund med Maria! SHOPPING AT TOPSHOP! Riktigt nice. Nu ska jag bege mig ut i solen och försöka bättra på den obefintliga brännan som pryder min kropp. Puss!

all we ever do is say goodbye

Bilder från en riktigt bra kväll. Nu väntas Body Balance och Body Attack!!

we're reeling through an endless fall

Band of Horses var sjukt jävla bra. Kvalitén är inte den bästa, men det var vad jag hittade.
Idag har jag tränat bodypump, köpt en jättesnygg vinterjacka från Odd Molly, lycklig! Nu ska jag städa och börja med packningen (20kg, kommer bli svårt). Puss

serieledning ikväll


bild från mff-familjen.se

avskedsfest

Kommer fler bilder senare. Först städning och MFF!

puss

Slutade jobba för 40 minuter sedan. Sitter och väntar på att klockan ska bli 22.25 så att jag kan cykla till bussen. 18-årsfest väntar! Puss
Så här glad är jag just nu eftersom jag ska ha avskedsfest imorgon!

++

Träning nu, riktigt skönt efter en jätteseg dag i kiosken. Lön imorgon och 18-årsfest. Real nice!
Puss!


25 augusti

Band of Horses var grymma igår, likaså min shoppingdag vilket sved för plånboken. Sov hos Jensa, och har bara tränat och hängt hos Emma idag. Ska bege mig till Gya nu för träning och sedan titta på A-lagsmatchen. Puss på er!

when the world's crashing down when I fall and hit the ground


det kommer bli en fin kväll som jag aldrig kommer glömma

been up all night staring at you, wondering what's on your mind

Imorgon börjar nästan alla av mina vänner skolan igen, och att jag inte gör det känns riktigt sjukt. Nästa vecka har jag ingenting planerat, vilket inte alls är bra. För ifall jag inte har något att göra, kommer jag att tänka mer, och tänker jag mer så kommer jag börja tvivla på om jag har gjort rätt val eller inte.
I alla fall, imorgon spelar BAND OF HORSES, riktigt grymt! Ska fika med Maria (guddotter) och Oskar (gudfar), och förmodligen shoppa lite, också grymt!
klickar ni på bilderna så kommer soundtracken från filmerna. en del låtar är faktiskt riktigt bra.

schtek


ica har förmodligen de roligaste reklamerna någonsin.

överallt på jorden finns människor som vet att regnet alltid faller i tid och evighet

det bästa från igår

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

bildbomb från Malmöfestivalen igår.
1. söt lillasyster 2. Mike Snow 3. Nicole, Malin, Ida & Felicia 4. Ebba & Josefine 5. Hanna & Nicole 6. Ebba, Felicia, Ida & Malin 7. Publiken när Melissa Horn spelade 8. Jag, Ebba, Felicia, Ida & Malin
Min måndag bestod av Mike Snow, Melissa Horn, räktorilla, godis från hemmakväll, sleepover med underbara vänner hos Ida och inte många timmars sömn. Jobb från halvtolv imorse, och ikväll körde jag aerobic med Emma.
Duschen väntar. Puss.

happiness just outside my window

riktigt härlig bild från google

var ska vi sova inatt

En riktigt trött cill ska snart äta frukost/lunch och sedan fräscha till sig för om en timme ska pappsen spela tennis mot Andreas Vinciguerra, ritkigt fett. Serverade till tre i natt hos mina härliga grannar, bland annat till låten som rubriken står för. Nu väntas planering för avskedsfest och fixing av min ipod, har mestadels musik från 2005 så är nog dags för en uppdatering.
Sleepover hos Ida och Melissa Horn/Mike Snow ikväll, awesome. Pusss!

Sen har jag en sjukt bra bästa vän. Emma heter hon och igår gick hon 68, 4 under par, vilket resulterade i +0,7 i hcp! FATTAR NI HUR BRA HON ÄR?




Emma, jag & Malin midsommar förra året


summerfeelings

Har precis varit på bodypump och svettats lite för mycket (äckligt). Ska duscha nu, sen äta min andra frukost för denna dagen, gott, och sen försöka få lite bränna den lilla stunden som är kvar innan jag ska ta bussen kl tolv. 18 hål golf med mormor och morfar väntar. Men först ska jag dricka vaniljte och läsa nya veckorevyn! Pusssss.
den fina bilden är från google

sleeping to dream about you

Jag har precis bakat kanel-skåns till Jens, blev helt okej. Nu ska jag sova bredvid honom. Det är det bästa som finns.

schena storschen

1. sista måltiden tillsammans i Sverige 2. ett av mina 9 försök att träffa bollen (gick inte så bra) 3. sista gruppfotot på Flommen 4. Sophie, Rachael och Becky 5. lära känna-lekar första kvällen 6. Sebastian, George, Erik, Johnny & Jack sista dagen 7. Becky, Rachael, Sophie & jag sista dagen 8. Rasmus och Mark när Sverige får ta emot bucklan som segrare 2010!!
En sjukt bra vecka. Sena nätter på Strandbaden, goda "dagen efter"-måltider på alla klubbar, trevligt folk, fula slag, snygga birdies, inte lika snygga dubbel boogies, swedish house mafia, jag kallar på dai, turn the lights off, schena storschen, schena cepe, du är en hora, lammkött, jailbeat och andra "good to know"-fraser vi lärt denna veckan som kommer vara svår att glömma i första taget. Nästa år åker vi swedes till Liverpool, tåtaly ämäsing kommer det bli!

L O V E

Jag vet inte hur jag ska klara av att vara ifrån dig i nio månader, men jag vet att det måste gå, för jag vill aldrig släppa taget om dig.

"You can take me out of Manhattan, but you can't take me out of my shoes."

Jag sitter barnvakt till tre killar. två 8-åringar och en 6-åring. Alla spelar wow. Nu slåss dem också. Jag är nog världens bästa barnvakt! Sitter och tittar på Sex and the City, och så får jag betalt. Jag ska inte klaga.


happy to be here

Sitter med sjuk träningsvärk i rumpestumpen och mina triceps. Har inte ätit frukost eller klätt på mig, men ska ändå ut och gå med Ida om tio minuter. Pössss!

sjung en sång utan ord om ljusa nätter

Off to gya. Next: innebandymöte & fettförbränning.
TACK TILL ALICE SOM HAR FIXAT MIN BLOGG!

hej

Emma, Alice och jag sitter hos Emma och tittar på Gossip Girl samtidigt som vi äter skåns och dricker t. På bilden ser ni Irena & Erotica. Två tjejer från Ryssland som jag träffade när jag var i Novosibirsk senast. Skulle bara se om bloggen fungerar, Puss!

RSS 2.0