die Sonne scheint und alle sind froh!

Tjenare mannen!!  Ich bin in Österreich. Ich skigefahren und habe eine guten tid. Den meningen hade nog inte min tysklärare gillat, men skit i det! Har haft världens softaste dag i Obertauern. Sol har stekt och vi har glasst runt i backarna, haha! Om en stund blir det lite after ski á la Vegeligelusarna och sen ner mot poolen och bastun. Jag har det bra helt enkelt. Imorgon ska det snöa lite och på kvällen drar vi ut för första gången i Obertauern. Nice nice!!  Hoppas alla har det bra. Puss puss!

set the fire to the third bar

Två bra låtar från ett grymt bra band. Snow Patrol. Går inte annat än att älska.
Den andra låten är lite seg. Kommer igång efter några sekunder.

Österreich

WOHOOOOOOOOO! Idag drar Dessie, Malin, Ida, Emma och jag till Österrike!!!!!! SÅÅÅÅÅ AWESOME!!!
Ska börja packa nu, tar båten vid fyra, övernattar i Berling och sen på lördag eftermiddag är vi framme. Ska bli så skönt med lov. Bara njuta av tyska äckliga bratwurstar, basta med tyska halvnakna män och dricka tysk äcklig öl. Skämt åsido... det ska bli en awesome vecka!! Kanske uppdaterar någon gång under veckan. Familjen teknik kommer nämligen ta med sina datorer plus mina högtlare + bas! Haha, har man en pappa som älskar spotify så har man...
Hoppas i alla fall att alla funkispeople mår bra och att ni som är hemma i Suecia njuter och har det extra bra i kylan.
Vi hörs när vi hörs.
Ni får en bild på härliga Johan som var så snäll och spelade lite gitarr för mig sist vi skypade. Vi håller på att lösa världsproblem tillsammans. Det. kommer. bli. något. stort.
Auf wiederzen!

fallskärm!!!!

Känns riktigt bra att vara 18! Min födelsdag var helt perfekt. Väcktes av familjen, Jens, Claudio, mormor och morfar och fick hallontårta på sängen. Snabbt iväg till skolan och sen när jag slutade vid tre fick jag snabbt åka hem igen för att sätta igång med maten. Mina fina vänner kom vid sju och det var jättekul att ha alla samlade igen! En stund senare ringde funkan-folket!!! Blev sååhääääär glaaaaad!!!! Usch vad jag saknar er!!!! Hoppas att ni hade en rolig kväll och att ni firade Gaby ordentligt! Precis efter att jag lagt på och kommer ut med gråten i halsen så börjar hela gänget sjunga för mig. Jens ger mig sen ett papper med ett rim han har skrivit och en ledtråd till min present. Gissa vad? JAG SKA HOPPA FALLSKÄRM! Blev så chockad men samtidigt såååååååå glad!!! TACK FINA VÄNNER!!!!!
Igår vaknade jag upp med Jens, stack till innebandyträningen, tog en sväng in till stan med mamma, Jens, Claudio och Malin för att byta en ring jag fick i födelsedagspresent och dricka en god Redfellas smoothie. På kvällen var Jensa och Cladde här och lagade mat. Emma, hjälten som överlevt en hel helvetesdag (fys och gå Näset runt i kallt väder) kom också. Vi åt svingod thaimat och resterna av cheescaken. Testade pappas högtalare och spelade riktigt bra musik. Fick sms av Ida (min granne): tur att ni har isolerat hus! Hahah, men det var nice!
Vaknade upp med Jens idag med (toffel), haha, och åt en god födelsedagsbrunch med mormor, morfar och farfar. Stack sen iväg till Gya och coachade tjejerna i match mot Stanstad. Övningskörde en timme och sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Plugg väntar ikväll, men ska nog kunna slita mig en liten stund och se Solsidan.
Annars då?  OBERTAUERN PÅ FREDAG!!!!!!!!! BARA 3 LOST-AVSNITT KVAR!!!!!!!!!!
Så ser mitt liv ut just nu!
Puss puss!

birthday

Mina föräldrar njuter av min sista kväll som 17-åring. "Cilla, nu får du gå och lägga dig! Vi bestämmer ju trots allt över dig". Ska bli skönt att vakna upp som 18-åring imorgon. Kunna gå och köpa 2,25 cider bara för att. Fett coolt ju!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova bredvid en fin Jens. Vi har bakat cheesecake till min middag imorgon, riktigt god kommer den bli! Vi hörs när jag är 18!!! AWESOME!!!! WIHOOOOOOOO!!!

PUSS PUSS ALLA FINA MÄNNISKOR!!!
Bild från min 17-årsfest. Aprés Ski!

Rödluvan

& en till.

movies

Några fina filmer jag gärna skulle ha sett nu. Tyska matglosor står tyvärr i vägen, men kanske imorgon, eller i övermorgon. Puss!



tjenare mannen!

Det går ju inte annat än att älska Solsidan!

happiness just outside my window

People, sorry för den obefintliga bloggningen, har haft annat för mig. Livet rullar på i Suecia. Har faktiskt rullat i tio timmar i helgen, fram och tillbaka från Norrköping fär det vankades 50-årsfest med släkten, trevligt trevligt! Rullat i bil alltså, inte longboard eller något annat coolt.

Hade mitt första matte C-prov idag för er som är intresserade, kl 08.00. SEGT. Slutade efter den lektionen i alla fall så nu har jag tittat på Lost den senaste timmen. Love it! Har tyvärr bara 6 avsnitt kvar sen.. får väl börja om då, hehe. Nu ska jag leta efter något att äta och sen blir det nog något lostavsnitt till.
Jag fyller förresten 18 på fredag!!!!! AWESOME!!!!!!!! OCH NÄSTA FREDAG ÅKER DESSIE, EMMA, MALLE OCH JAG TILL ÖSTERREICH!!! ÄNNU MER AWESOME!!


Glädjeskutt!!

Tittade igenom Spanienbilder... Syns det vilken pose jag tycker allra bäst om? HEhe.



RSS 2.0