31 maj 2011

IMORGON ÄR DET JUNI! HELT UNDERBART!

Har två grupparbeten, en krönika, och en tyskbok att fixa innan sommarlovet väntar. Har i och för sig minilov från och med imorgon kl 15.00 till tisdag 10.00. SKÖNT!
Har inte uppdaterat på länge, yo sé. Har hunnit med en resa till Sevilla, innebandyutbilning samt eventuellt ett nytt jobb inom innebandyn... och en hel del annat.
Kan också berätta att min skola har påbörjat sin studentvecka nu och att alla treor är utklädda, bl.a. till kor, bönder, poliser, militärer och spöken. Varje morgon står de vid busshållsplatsen där alla går av och väntar med hinkar, vattenpistoler och vattenballonger. Det är inte så kul att gå i ettan och tvåan nu... Har lyckats få skjuts av mamma pch pappa varje dag men imorgon är mamma på bröllop och pappa på möte.... lär få springa en del...
Hade tänkt lägga upp massor av bilder från Sevilla men insåg snabbt att mammas kamera är på bröllop, så fick ta Malins istället och där fanns inte lika roliga.. men här kommer några stycken..
Morfar som fyllde 70 och jag på en restaurang första dagen.
Europas största katedral.
Turisten själv, haha.
Mamma och Adam
Plaza España
Sevilla var jättefint. Dock väldigt varmt, 36 grader I SKUGGAN! Tack pappa för att du valde hotell med pool! Desutom på taket, det var nice! Hade fått solsting annars. Besökte bland annat katedralen, som är Europas största (!) och Plaza de España. Jag älskar att vara i Spanien, saknar kulturen, folket och språket. Så skönt att inte behöva stressa ut till restaurangerna utan kunna gå ut klockan tio och äta vid elva. Vid katedralen hade de även varje kväll ett slags tåg (som det vi har sett i Funkan typ) där de bar en stor Jesustaty och spelade mäktig musik. Varje kväll var det hur många spanjorer som helst där och tittade.
Nu måste jag in i duschen, har kört Afropowerdance, riktigt nice!!
Puss puss!

Kommentarer

KOMMENTERA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0